ADF Gavarres Marítima

Prevenció d'incendis forestals

Calonge, Palamós, Castell - Platja d'Aro, St. Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro

Telèfon: 872 98 70 75 (Urgències: 872 98 70 70) - maritima@adfgavarres.cat

Nou butlletí informatiu març-abril 2020

Teniu el nou butlletí disponible a l'apartat de butlletins d'aquesta web: https://www.gavarresmaritima.cat/butlletins/març-abril-2020


Divendres 1 de maig 2020

Afectació de la COVID-19 a l'ADF

A causa de la pandèmia, l'ADF només mantindrà l'activitat del personal tècnic i laboral per garantir l'execució dels treballs de prevenció d'incendis forestals contractats o indispensables de cares a l'època de risc. S'han suspès tots els treballs forestals realitzats amb la col·laboració de personal voluntari, en pràctiques o cedits per a treballs a benefici de la comunitat. En cas de petició de suport forestal urgent per part dels ajuntaments o cossos d'emergència i seguretat només hi podran actuar els voluntaris que disposen de l'assegurança de RC i accidents contractada per la pròpia ADF.

Suport forestal urgent a l'administració pública

L'ADF garanteix el seu suport habitual als ajuntaments i cossos d'emergència i seguretat públics en actuacions que requereixin la nostra capacitat i experiència en treballs forestals. Per a aquests casos hem contractat una assegurança de RC i accidents pròpia que cobreix al nostre personal laboral o voluntari. Per fer efectiva la petició de suport, només cal trucar al nostre telèfon d'urgències 24h: 872987070. L'àmbit d'actuació és Calonge, Castell-Platja d'Aro, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro i termes municipals que limitin amb aquests.

Franja estratègica de Puig Roquet a Mas Cases

Gràcies a un ajut de la Generalitat de Catalunya i el fons FEADER, hem començat l'execució de la estratègica de Puig del Roquet a Mas Cases. Aquesta franja complementa altres actuacions executades a la zona dins el Punt Estratègic de Gestió de Romanyà de la Selva. Es tracta d'un total de 21,93 ha de desbrossat de sota bosc amb poda baixa dels peus, amb un pressupost total de 42.191,13 €. Es preveu que els treballs es realitzin durant els mesos d'abril i maig.

Entitat amb el suport de: